Webhosting s SSL certifikátem pro vaše stránky zdarma.
Alsan 14. 3. 2017

Webhosting s SSL certifikátem pro vaše stránky zdarma.

Používání SSL šifrování je klíčové pro zabezpečení osobních a citlivých informací, jako jsou hesla, platební údaje a další citlivé informace uživatelů, které se přenášejí po internetu. Bez SSL by tyto informace mohly být snadno zachyceny a použity k neoprávněnému přístupu k účtům a osobním datům uživatelů. 

SSL šifrování chrání tyto informace před kybernetickými útoky.
 

SSL k webhostingu ZDARMA

Nyní když víte, jak je šifrování na webu důležité, jistě uvítáte, že kvalitní SSL certifikát poskytuji ke všem svým webhostingovým tarifům ZDARMA. Postarám se o jejich vystavování i údržbu. 

Pokud se na svém webu přihlašujete do redakčního systému, provozujete eshop nebo na něm máte třeba jen kontaktní formulář, nasazení šifrované komunikace je z hlediska bezpečnosti nezbytné. Chráníte tak svá citlivé údaje i data uživatelů vašeho webu.

SSL šifrování je klíčovým prvkem zabezpečení internetové komunikace a je důležité pro ochranu citlivých informací uživatelů před kybernetickými útoky.

Kromě toho, že SSL šifrování chrání citlivé informace, také zvyšuje důvěru uživatelů v webové stránky a aplikace, které využívají tuto technologii. Stránky a aplikace s aktivovaným SSL šifrováním jsou označeny zeleným zámkem v prohlížeči, což znamená, že jsou důvěryhodné a že uživatelé mohou věřit tomu, že jsou jejich informace v bezpečí.


Mám zájem o webhosting nebo chci něco upřesnit

Témata Blog
Zpět na Blog

Další články